HomePravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Spletna stran http://skupina-db.com/ je v lasti podjetja Dobra Sluzba, ki je upravljavec vaših osebnih podatkov.

Sprejeli smo ta pravilnik o zasebnosti, ki določa, kako ravnamo z informacijami, ki jih zbira http://skupina-db.com/, in navaja razloge, zakaj moramo zbirati določene vaše osebne podatke. Zato morate pred uporabo spletnega mesta http://skupina-db.com/ prebrati ta pravilnik o zasebnosti.

Skrbimo za vaše osebne podatke in smo zavezani k zagotavljanju njihove zaupnosti in varnosti.

Osebni podatki, ki jih zbiramo:
Ko obiščete spletno stran http://skupina-db.com/, samodejno zbiramo določene informacije o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, nameščenih v vaši napravi. Poleg tega med brskanjem po spletnem mestu zbiramo informacije o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledate, spletnih mestih ali iskalnih izrazih, ki so vas napotili na spletno mesto, in o tem, kako sodelujete s spletnim mestom. Te samodejno zbrane informacije imenujemo “informacije o napravi”. Poleg tega lahko zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete (med drugim ime, priimek, naslov, podatke o plačilu itd.) med registracijo, da bi lahko izpolnili pogodbo.

Zakaj obdelujemo vaše podatke?
Naša najpomembnejša prednostna naloga je varnost podatkov strank, zato lahko minimalne podatke uporabnikov obdelujemo le v obsegu, ki je nujno potreben za vzdrževanje spletnega mesta. Samodejno zbrane informacije se uporabljajo samo za prepoznavanje morebitnih primerov zlorab in za zbiranje statističnih podatkov o uporabi spletnega mesta. Te statistične informacije niso združene tako, da bi bilo mogoče prepoznati posameznega uporabnika sistema.

Spletno mesto lahko obiščete, ne da bi nam povedali, kdo ste, ali razkrili kakršne koli podatke, na podlagi katerih bi vas lahko kdo identificiral kot določeno, določljivo osebo. Če pa želite uporabljati določene funkcije spletnega mesta ali če želite prejemati naše e-novice ali če želite z izpolnitvijo obrazca posredovati druge podatke, nam lahko posredujete osebne podatke, kot so e-pošta, ime, priimek, kraj bivanja, organizacija, telefonska številka. Lahko se odločite, da nam svojih osebnih podatkov ne boste posredovali, vendar morda ne boste mogli izkoristiti nekaterih funkcij spletnega mesta. Tako na primer ne boste mogli prejemati naših novic ali stopiti v stik z nami neposredno s spletnega mesta. Uporabnike, ki ne vedo, katere informacije so potrebne, vabimo, da se z nami povežejo prek spletne strani kontakt@skupina-db.com.

Vaše pravice:
Če ste evropski državljan, imate naslednje pravice v zvezi z osebnimi podatki:

Pravica do obveščenosti.
Pravica do dostopa.
Pravica do popravka.
Pravica do izbrisa.
Pravica do omejitve obdelave.
Pravica do prenosljivosti podatkov.
Pravica do ugovora.
Pravice v zvezi z avtomatiziranim odločanjem in profiliranjem.
Če želite uveljavljati to pravico, se obrnite na nas prek spodnjih podatkov.

Če ste prebivalec Evrope, vas opozarjamo, da vaše podatke obdelujemo tudi za izvajanje pogodb, ki jih imamo z vami (na primer, če oddate naročilo prek spletnega mesta), ali za uresničevanje naših zakonitih poslovnih interesov, navedenih zgoraj. Poleg tega upoštevajte, da se vaši podatki lahko prenesejo izven Evrope, tudi v Kanado in Združene države Amerike.

Povezave do drugih spletnih mest:
Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki niso v naši lasti ali pod našim nadzorom. Zavedajte se, da nismo odgovorni za ta druga spletna mesta ali prakse zasebnosti tretjih oseb. Priporočamo vam, da ste pozorni, ko zapustite naše spletno mesto, in da preberete izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki lahko zbira osebne podatke.

Informacijska varnost:
Podatke, ki jih posredujete, hranimo na računalniških strežnikih v nadzorovanem in varnem okolju, ki je zaščiteno pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Vzdržujemo razumne upravne, tehnične in fizične zaščitne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem in razkritjem osebnih podatkov, ki jih nadzorujemo in hranimo. Vendar ni mogoče zagotoviti prenosa podatkov prek interneta ali brezžičnega omrežja.

Pravno razkritje:
Vse podatke, ki jih zberemo, uporabimo ali prejmemo, bomo razkrili, če to zahteva ali dovoljuje zakon, na primer za izpolnitev sodnega poziva ali podobnega pravnega postopka, in če smo v dobri veri prepričani, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic, vaše varnosti ali varnosti drugih, preiskovanje goljufij ali odziv na zahtevo vlade.

Kontaktni podatki:
Če se želite obrniti na nas, da bi razumeli več o tem pravilniku, ali če se želite obrniti na nas glede vprašanj, povezanih z vašimi osebnimi pravicami in osebnimi podatki, lahko pošljete e-poštno sporočilo na naslov kontakt@skupina-db.com.